| GrootWoerden.nl |

Weblog GrootWoerden.nl

zondag, november 07, 2010

Ik zie een FAUT!

Een typefout of een knip- en plakfout is snel gemaakt. Bovendien is onze belangrijkste informatiebron het internet, en daar is niet elke bron even betrouwbaar. Ondanks dat wij ons best doen zonder fouten te typen en onze bronnen te controleren kan het gebeuren dat er iets niet goed gaat. Mail deze fouten naar mail (@) grootwoerden.nl of meldt ze in de comments. Alvast bedankt.

Labels:

10 Comments:

Anonymous joskine schreef...

Nou, zal ik dan maar...
Ik vond de volgende zin in het inleidende stukje onder 'weblog':

"In ieder geval lezen wij wat van ons werk vindt, en dat is belangrijk voor ons!"

Ik mis iets... U ook?

Overigens zit ik al een uur lang heel vrolijk de site uit te pluizen. Bedankt voor alle leuke verhalen, ik heb een top avond!

11 april, 2011 22:19  
Blogger Nieko schreef...

Joskine bedankt! Heb het aangepast!

12 april, 2011 09:02  
Anonymous Anoniem schreef...

Als reactie op: "Bordjes als ‘mond dicht en doorlopen’ en ‘onze tuin is geen openbaar toilet’ geven dit gebied aan. De eerste die met een dwijlorkest door dit stuk loopt trakteer ik op koffie en gebak." verwijs ik naar het volgende stukje op www.vraaghetdepolitie.nl : "Gepest worden via internet of via je mobiele telefoon is nòg vervelender dan gepest worden op straat of op het schoolplein. Je kunt vaak niet zien wie je pest. Je kunt er bovendien ook heel lastig voor weglopen. Je hebt je mobiel immers altijd bij je en de computer staat misschien zelfs op jouw slaapkamer. Er zijn veel manieren waarop je online gepest kunt worden. ..... Heel vervelend als het jou overkomt!"
Het zou u meer sieren om uw lezers te wijzen op het feit dat ze ergens te gast zijn en geen overlast moeten veroorzaken, dan hoeven die mensen ook niet van die bordjes te plaatsen.

10 februari, 2012 14:01  
Blogger Nieko schreef...

Ik vind het inderdaad belachelijk dat het blijkbaar nodig is dergelijke bordjes te plaatsen. Als je er echter voor kiest te gaan wonen aan een populaire wandelroute moet je er rekening mee houden dat er mensen langs lopen. Ik zou me kapot ergeren aan mensen die zouden stoppen voor mijn huis en zouden wijzen op dingen in de tuin of zo. Ik zou er dan ook nooit voor kiezen zo te gaan wonen.
Als ik er loop, loop ik door en kijk ik voor me. De honden gaan kort. Ik wil geen overlast veroorzaken. Maar om bordjes als "Mond dicht en doorlopen" moet ik zo enorm lachen dat ik er het liefst met een dwijlorkest langs zou lopen.
Maar goed ik zal om de humorloze medemens te plezieren nog eens naar de tekst kijken.

12 februari, 2012 12:36  
Blogger Nieko schreef...

Heb naar de tekst gekeken een linkje toegevoegd: http://nl.wikipedia.org/wiki/Humor Hopelijk kunt u er wat mee!

12 februari, 2012 12:46  
Anonymous A. van den Boomgaard schreef...

Er is een verschil tussen leuke grapjes en kwetsende opmerkingen.

Ik zal u nog even een kleine geschiedenis les geven:

Voordat de huisjes bij het pondje werden gerestaureerd, was de kade langs de Grecht afgesloten door een flinke heg en hing er aan het begin een bord "verboden toegang". Een ieder die toch probeerde de dijk op te gaan werd door de toenmalige bewoner met harde hand verwijderd. Je kon natuurlijk wel achterlangs, via het weiland op de dijk komen en dit deed ik weeleens. De mensen die bij het gemaal woonden leefden daar in een oase van rust. Ik heb ze weleens gesproken en het waren gewone vriendelijke mensen die mij geen strobreed in de weg legden. Verder zag je, behalve af en toe een boer, niemand op de dijk. Ik ben inmiddels verhuist en zag een paar jaar geleden op de site van de ANWB de Grechtroute wandeling en dacht dat het wel leuk zou zijn om daar weer eens te gaan kijken.
Ik zag dat er veel veranderd was. Er was nu een pondje aan het eind van 's Gravensloot en je kon zo de dijk oplopen. Toen ik er was hing er nog een bordje "maar wees welkom" onder het bordje "eigen terrein". De huisjes waren prachtig gerestaureerd en er was het een en ander bijgebouwd. voorbij het volgende huisje werd ik echter een stuk minder enthousiast. De dijk was tot één grote modderpoel getrapt. Even dacht ik eraan om terug te gaan maar besloot toch door te lopen. Ook bij het gemaal was veel veranderd, wat vroeger allemaal open was, was nu met heggen en hekken afgeschermd. Ik kan mij uw borjes niet herinneren, maar heb nog wel even met de bewoner gesproken (gelukkig herkende hij mij na eerst een norse blik toen ik hem aansprak). Het waren nog dezelfde mensen als toen. Hij vertelde mij dat het erg druk was met wandelaars en dat zij het erg jammer vonden dat ze hun privacy achter allerlei obstakels moesten zoeken, dat de dijk zo slecht begaanbaar was, want zij moesten er ook in het donker en bij weer en wind overheen. Ook dat zij niemand een leuke wandeling misgunnen, maar dat het wel verschrikkelijk vervelend was dat een groot deel van de wandelaars klaarblijkeijk hun wel hun rust en privacy misgunden. Een van de vervelendste dingen vond hij dat er mensen waren die hun behoefte in zijn tuin deden, waar zijn hond dan weer van stond te eten, want meestal had die het eerder gevonden dan hij. Ik kan u vertellen dat ik medelijden had met ze, want ik wist hoe gelukkig zij vroeger met hun plekje waren. Ik denk dat ik tijdens mijn wandeling van een uur zo'n dertig man die de andere kant dan ik opliepen ben tegengekomen. Er van uitgaande dat er ook dertig mijn kant opliepen, dan is dat zestig, maal (een voorzichtige vijf uur wandelende mensen) is minstens 300 man op een dag. Ook hier zal de 20-80 regel wel gelden 80% die geen ovelast veroorzaakt en 20% wel (ik hoop tenminste dat het niet andersom is, maar zou me er niet over verbazen). Dat dag in dag uit, rekent u verder zelf maar uit. Ik had al lang de boel afgesloten.

Doordat ik mij nog steeds voor Woerden interresseer kwam ik via Google op uw website uit en las uw vileine stukje en kon het niet laten om op uw misplaatste "grapjes" te reageren. Aangezien uit uw antwoord bleek dat u geen benul heeft waar u het over heeft, deze laatste en uitgebreidere reactie. U hoeft er van mij verder niet op te reageren want ik zal uw site niet meer met een bezoek vereren, maar ik hoop dat u er nu met wat andere blik naar kan kijken.

13 februari, 2012 16:35  
Blogger Nieko schreef...

Dank u wel!

13 februari, 2012 16:46  
Anonymous A. van den Boomgaard schreef...

O ja, nog even dit: http://www.forum.nl/integratieagenda/Themadossiers/Veiligheid

13 februari, 2012 16:49  
Blogger jaap schreef...

Nieko, misschien moet je hier ook bordjes ophangen. Ga weg! Verdwijn!

gifjes uiteraars

13 februari, 2012 16:52  
Blogger Nieko schreef...

Jaap, scheer je weg! Verdwijn! Het internets is niet om te lachen!

13 februari, 2012 17:09  

Een reactie posten

<< Home